თიბისი ბიზნესი განაგრძობს ბიზნესის მხარდაჭერას და ამ მიზნით მორიგ საგანმანათლებლო ტრენინგს სთავაზობს მცირე და საშუალო ბიზნესის წარმომადგენლებს.

პარასკევს, 13 სექტემბერს 11:00 საათზე, ონლაინ შეხვედრის რეჟიმში, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესახებ ტრენინგს ჩაატარებს ინგა ცერცვაძე, Adjara Group-ის სურსათის უვნებლობის შიდა აუდიტორი.

2-საათიანი ონლაინ ტრენინგი მოიცავს შემდეგ საკითხებს:

ზოგადი მოთხოვნები საკვები ობიექტის მიმართ

HACCP-ის ისტორია

წინასწარი მოსამზადებელი პროგრამები

კარგი წარმოების პრაქტიკა

კარგი ჰიგიენის პრაქტიკა

საკვებით მოწამვლა

საკვებთან დაკავშირებული საფრთხეები

ალერგენები

ჯვარედინი დაბინძურება

5 გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისთვის

რისკების კონტროლი სამზარეულოში

HACCP-ის 12 საფეხური

HACCP-ის სისტემის უპირატესობის დადგენა

შეხვედრაზე დასწრების მსურველებმა, გთხოვთ, გაიარეთ რეგისტრაცია:

სარეგისტრაციო ფორმა (google.com)